Betalen – Tandarts P.R. de Bruijn – Rotterdam

Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een vast tarief gekoppeld. Wij sturen de rekening aan u toe, per e-mail of post. U hebt 30 dagen de tijd om de rekening aan ons te voldoen. Als u aanvullend verzekerd bent voor mondzorg dient u de nota zelf in bij uw zorgverzekeraar.

Rekeningen betreffende jeugdzorg (kinderen tot en met 17 jaar) declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt deze rekening daarom niet.

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Betalingsvoorwaarden

Op de betalingen in onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) van toepassing.
Betalingsvoorwaarden KNMT

Betaalwijzen

De factuur krijgt u van de praktijk. Deze kunt u op de volgende wijze betalen:

  • Overschrijving

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.