Onze praktijk – Tandarts P.R. de Bruijn – Rotterdam

Onze praktijk

Praktijkfilosofie

Wij zetten in op kwaliteit en service. Dat wij streven naar levenslang behoud van uw gebit, gebruikmakend van de beste materialen en instrumenten, spreekt voor zich.

Maar hoe breng je dat in de praktijk? 

  • De basis voor onze aanpak is preventie en voorlichting. Voorkomen is beter dan genezen. Dat betekent dat als u voor ons kiest, u kiest voor regelmatige controle en professionele gebitsreiniging.
  • Onderhoud = goud. Blijf er vanaf als het nog goed is maar repareer het dak als de zon nog schijnt.
  • Wij reserveren ruim de tijd om in rust de goede diagnose te kunnen stellen en een heel precieze deskundige behandeling uit te voeren.
  • Wij gebruiken altijd vergroting (loep of behandelmicroscoop) en waar mogelijk cofferdam (rubber lapje om het werkgebied te isoleren). Tevens gebruiken wij computergestuurde verdovingsapparatuur en maken we afdrukken van het gebit met behulp van een 3D-scancomputer in plaats van het gebruikelijke “happen”.
  • Zoals hierboven genoemd, besparen we niet op tijd, materialen, instrumenten, maar ook niet op opleiding en huisvesting.
  • Alles wat we gebruiken wordt gesteriliseerd of is disposable.
Een van de belangrijkste voorwaarden voor al het bovengenoemde is onze instelling. We houden van ons vak en we willen het heel graag zo goed mogelijk doen.

 

Dit zijn allemaal woorden op een website. We bewijzen ons graag in de praktijk en vragen u het ons te melden wanneer we niet aan uw verwachtingen voldoen.

 

Voor een impressie van onze praktijk van binnen, zie http://studiobinnenwerk.nl/project/tandartspraktijk-de-bruijn-rotterdam/