Wist u dat… – Rotterdam

Wist u dat…

in onze wachtruimte vijf schilderijen hangen van

Albert Dolmans, kunstschilder

Naast pen en inkt gaat de voorliefde van deze Nederlands-Amerikaanse kunstschilder uit naar het schilderen met olieverf, het aquarelleren en de laatste jaren ook het werken met pastel. Dolmans’ werk is onder te verdelen in twee groepen: schilderijen met warme kleuren met veel gebruik van oker en purper in zijn Californische en schilderijen met koelere tinten als helder groen en blauw in zijn Nederlandse landschappen.

In een van de behandelkamers in praktijk hangt verder een grote foto van

Hannah Anthonysz, fotograaf

‘Rotterdam based urban photographer’.

Hannah specializes in reportages, portrait and architechtural photography. Most of her work show the city of Rotterdam and how the rotterdammers live, work and play.

www.hannahanthonysz.com

Roparun

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld. Van Parijs naar Rotterdam binnen 30 tot 48 uur.
Met deze prestatie brengen Roparunners geld bijeen voor patiënten met kanker. De opbrengst wordt volledig benut om de kwaliteit van het lever van kankerpatiënten te verbeteren. Avontuur, topsport en teamgeest ontmoeten elkaar in de Roparun.

Philip liep mee met het team Dental Runners. Het was voor het eerst in 2012 dat een team uit tandheelkundig Nederland meedeed.
Het initiatief voor Dental Runners is genomen door tandtechnisch laboratorium Elysee Dental en het Nederlands Tandartsenblad.

www.dentalrunners.nl